Diensten & oplossingen

Wij gaan dat stapje verder

Onze diensten

Klant- en kwaliteitsgericht

Samen met jou en met behulp van gevestigde state-of-the-art technologieën werken we aan onvergetelijke ervaringen.

 

Consultancy - Team as a Service

We stellen onze ervaring tot jouw dienst. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde consultants staan je IT-team bij om een ​​tijdelijk gebrek aan middelen te verhelpen. Of een van onze uitgebalanceerde consultingteams ontwikkelt en implementeert specifieke taken of projectonderdelen.
Onze consultants kunnen helpen bij:

  • Front-end ontwikkeling
  • Back-end ontwikkeling
  • DevOps
  • Bedrijfsanalyses
  • Projectbeheer

DevOps

In onze voortdurend veranderende digitale wereld moet je snel kunnen schakelen om aan de verwachtingen van je klanten te voldoen. Dat kan alleen met een geavanceerd cloud-hybrid of cloud-native platform.

Onze gecertificeerde Kubernetes DevOps Engineers helpen je bij het definiëren en implementeren van je CI/CD-benadering en maken je Kubernetes-reis makkelijker met een strak geïntegreerd platform.

react-native-s-555

Extra vaardigheden en ervaring in jouw team?

Ons projectproces op maat

Co-creatie volgens Agile

Of je nu een nieuw digitaal product wil ontwikkelen, een bestaande applicatie wil verbeteren of de architectuur van je legacy systeem wil aanpakken … Wij geloven dat co-creatie dé manier is om dat te doen.

Waarom? Omdat jij als klant het beste weet hoe je je bedrijf moet aansturen en wij je daarbij graag ondersteunen. We houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen, zodat jij alles meteen kan evalueren en valideren.

Samen streven we naar kwaliteit en succes.

Green Field Co-Creation

Een digitaal product, een nieuwe dienst of een kwalitatieve app lanceren? Wij helpen je bij de validatie van je concept door een Minimum Viable Product of Proof Of Concept te ontwikkelen die we samen met jou uitbouwen tot een zakelijke oplossing.

App-Tx

Eerst evalueren we je bedrijfskritische applicaties om tot een duidelijk plan en budget te komen. Daarna zetten we je legacy applicatie om naar een cloud-native alternatief dat niet alleen modern en toekomstbestendig is, maar ook gebruiksvriendelijk, schaalbaar en bovenal veilig.

De uitdagingen rond je project of applicatietransformatie
met ons bespreken?