Word jij onze nieuwe

Java Backend Developer

Jouw missie​

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière als Java Backend Developer. Je bent een multigetalenteerde techneut die hoogwaardige software-oplossingen wil ontwikkelen en daarbij steeds de noden van de klant centraal stelt. Je wil altijd bijleren en deelt graag je ervaringen met anderen om samen de hoogste kwaliteit te leveren.

De fundamenten

We zijn op zoek naar een Java Backend Developer met minimaal 3 jaar relevante ervaring die alles over Java en Spring weet en voor wie objectgeoriënteerd programmeren geen geheimen meer kent. Een Backend Developer die thuis is in het ontwikkelen en gebruiken van API’s, REST, JSON, SOAP en XML en voor wie Serverless Frameworks, Microservices en Continuous Integration bekend in de oren klinkt.

Als Java Backend Developer bij Faros ‘spreek’ je, naast Engels en Nederlands ook verschillende programmeertalen vloeiend, weet je dat Docker en Kubernetes niets met vaartuigen te maken hebben en heb je ervaring met cloudplatformen als Amazon Cloud, Microsoft Azure en Google Cloud en ook met versiebeheersystemen als Git.

Zijn SQL, DDD en TDD geen verzamelingen van 3 willekeurige letters voor jou? Schrikken NonSQL, Stores of Graph Stores je niet af? Kun je overweg met JUnit en mocking frameworks en ken je je weg in de software van Atlassian? Heb je een bachelor- of masterdiploma op zak? Dan ben jij misschien wel de Java Backend Developer die we zoeken.

Bonuspunten voor ...

Een Faroseër beseft dat de fundamenten belangrijk zijn, maar gaat toch altijd dat stapje verder. Een Faroseër heeft een analytische en kritische geest en is een echte ondernemer. Een Faroseër kent geen problemen, enkel uitdagingen en rust niet voor er een oplossing is gevonden.

Je hebt een Spring- en/of Java-certificaat (of je wil er een behalen. Bij ons krijg je die mogelijkheid.) Je streeft naar de hoogste kwaliteit en je bent een echte teamspeler. Je communiceert vlot met je collega’s en onze klanten. Dat doe je steeds klant- en resultaatgericht én met de nodige en gepaste humor.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan kun jij je binnenkort misschien de nieuwste Faroseër noemen. Vul het formulier onderaan deze pagina in en zet de eerste stap naar je volgende carrière.

We bieden

Goede balans
werk - privé
Competitief
Salaris
Maaltijd-
vergoeding
Bedrijfswagen
& tankkaart
Persoonlijke Groei
& certificatie
Hospitalisatie-
verzekering
Hospitalisatie-
verzekering
Flex Income
Plan
Windows/Apple
laptop
Abonnement
mobiele data
Internet-
vergoeding
Geweldige
collega's
Workshops
& HappyHours
Teambuidling
Evenementen
Pret, vreugde
& humor

Hou jij van IT?​

Zet de eerste stap naar je volgende carrière!