Word jij onze nieuwe

Full Stack Java Developer

Jouw missie​

Je wil complexe en uitdagende bedrijfsapplicaties ontwikkelen met de nieuwste tools en technologieën. Je wil hands-on software ontwerpen en ontwikkelen op basis van functionele analyses en je wil hoogwaardige applicaties bouwen die extra bedrijfswaarde genereren voor onze klant.

De fundamenten

We zijn op zoek naar een Full Stack Java Developer die een expert is in alles wat met Java-code te maken heeft en mee is met de nieuwste technologieën. Een Full Stack Developer die Spring en Hibernate door en door kent en voor wie JSON, XML, REST en SQL geen nietszeggende letterwoorden zijn.

Naast Engels en Nederlands spreek je als Full Stack Developer bij Faros ook verschillende programmeertalen, of kijk je ernaar uit om ze te leren. UI-frameworks zoals Angular, Vue.js en Spring MVC zijn je ook niet onbekend. Je schrikt niet terug voor een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld backend javascript met Node.js.

Bonuspunten voor...

Een Faroseër beseft dat de fundamenten belangrijk zijn, maar gaat toch altijd dat stapje verder. Een Faroseër heeft een analytische en kritische geest en is een echte ondernemer. Een Faroseër kent geen problemen, enkel uitdagingen en rust niet voor er een oplossing is gevonden.

Je streeft naar de hoogste kwaliteit en je bent een echte teamspeler. Je communiceert vlot met je collega’s en onze klanten. Dat doe je steeds klant- en resultaatgericht én met de nodige en gepaste humor.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan kun jij je binnenkort misschien de nieuwste Faroseër noemen. Vul het formulier onderaan deze pagina in en zet de eerste stap naar je volgende carrière.

We bieden

Goede balans
werk - privé
Competitief
Salaris
Maaltijd-
vergoeding
Bedrijfswagen
& tankkaart
Persoonlijke Groei
& certificatie
Hospitalisatie-
verzekering
Hospitalisatie-
verzekering
Flex Income
Plan
Windows/Apple
laptop
Abonnement
mobiele data
Internet-
vergoeding
Geweldige
collega's
Workshops
& HappyHours
Teambuidling
Evenementen
Pret, vreugde
& humor

Hou jij van IT?​

Zet de eerste stap naar je volgende carrière!